Home » Hellblade: Senua’s Sacrifice krijgt gratis Xbox Series X-upgrade

Hellblade: Senua’s Sacrifice krijgt gratis Xbox Series X-upgrade

Hellblade: Senua’s Sacrifice is geoptimaliseerd voor Xbox Series X en Series S.

De upgrade is gratis voor iedereen die de game heeft, inclusief abonnees van Xbox Game Pass.

De upgrade is alleen voor de nieuwe Xbox-consoles. Hellblade-studio Ninja Theory zegt dat een update voor pc “momenteel in ontwikkeling is”, maar er zijn geen plannen om deze voor andere platforms aan te bieden. Hellblade: Senua’s Sacrifice werd in 2017 gelanceerd op PlayStation 4 en Windows-pc. Microsoft nam Ninja Theory in juni 2018 over.

De geoptimaliseerde Hellblade: Senua’s Sacrifice biedt spelers drie visuele getrouwheidsinstellingen: prestaties, resolutie en enhanced, waarbij de laatste raytracing biedt op zowel Xbox Series X als Xbox Series S. De enhanced modus ondersteunt dynamische resoluties tot 4K op Series X, en volledige HS op Series S, met 30 frames per seconde voor beide consoles.

Performance-modus op Series X biedt dynamische resoluties tot 1080p bij 120 Hz framerates; het is full HD en 60 fps op Series S. Resolutiemodus op Series X geeft prioriteit aan dynamische resoluties tot 4K, bij 60 fps; Series S krijgt ondersteuning voor dynamische resolutie tot 1440p bij 30 fps.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: