Home » Spider-Man No Way Home is Sony’s meest succesvolle film ooit

Spider-Man No Way Home is Sony’s meest succesvolle film ooit

Het is overigens de eerste film uit het pandemietijdperk die 1 miljard dollar overschrijdt.

Het is geen verrassing dat Spider-Man No Way Home – de derde film in de door Tom Holland geleide franchise van Sony – indrukwekkende kritische en financiële hoogten heeft bereikt. Fans hebben gewacht op een live-action Multiverse-film sinds Into the Spiderverse , en No Way Home blijft het perfecte antwoord op dat enthousiasme. De film kreeg positieve feedback van kijkers en overtrof handig de kassanummers van elke film uit 2021. Vanaf nu is No Way Home Sony’s meest succesvolle film aller tijden. En volgens Hollywood Reporter is het de eerste film uit het pandemietijdperk die meer dan 1 miljard dollar ophaalt aan de kassa.

Deadline meldde in december 2021 dat No Way Home uiteindelijk een nettowinst van $ 610 miljoen zou kunnen behalen, wat hogere cijfers zou opleveren dan Homecoming en Far From Home . Deze schatting is misschien niet vergezocht, want op kerstavond werd de nieuwste webslingerfilm Sony’s best scorende binnenlandse titel ooit. En zolang theaters open blijven (wie weet wat de toekomst in petto heeft nu de omicron-soort zich als een lopend vuurtje verspreidt), zal No Way Home dit jaar ongetwijfeld zijn duizelingwekkende financiële succes voortzetten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: