Home » Bekijk hier een volledige scene uit de Uncharted-film

Bekijk hier een volledige scene uit de Uncharted-film

Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Uncharted-film.

Als je de marketing van Sony Pictures Entertainment voor de aankomende Uncharted-film hebt gezien, dan weet je waarschijnlijk dat het zijn eigen kijk heeft op de beruchte vrachtvliegtuigscène uit het derde deel van de videogameserie.

In een van de hoogtepunten van Uncharted 3: Drake’s Deception probeert hoofdpersoon Nathan Drake van het ene vrachtstuk naar het andere te kruipen, terug naar de veiligheid van een vliegtuig. Het loopt niet goed voor hem af als het vliegtuig tot een vurig ongeluk komt, waardoor Drake in een woestijn gestrand achterblijft. Sony’s aankomende Uncharted-film, met Tom Holland als Drake en Mark Wahlberg als mentor en rechterhand Victor “Sully” Sullivan, heeft een zeer vergelijkbare film, en na te zijn geplaagd in meerdere trailers, is de volledige scene vrijgegeven.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: