Home » Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling, benadrukt Ubisoft

Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling, benadrukt Ubisoft

Het langverwachte maar nog steeds vage Beyond Good & Evil 2 blijft in ontwikkeling bij Ubisoft, ondanks de annuleringen van vorige week.

Drie onaangekondigde Ubisoft-games werden vorige week in de ijskast gezet, bovenop de vier die afgelopen juli werden gedumpt. Deze laatste annuleringen volgen op een ronde van slechte financiële resultaten en bezorgdheid over de toekomstige portefeuille van het bedrijf – iets dat ook de aandelenkoers van Ubisoft heeft laten kelderen.

In de verklaring van Ubisoft over deze kwestie werd toegegeven dat het “de komende jaren met meer voorzichtigheid” zou doorgaan naarmate de game-industrie verschuift naar “megamerken en langdurige titels” – iets dat vragen deed rijzen over waar Beyond Good & Evil 2 in paste.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: