Home » Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt eindelijk Hardcore-modus met komst seizoen 2

Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt eindelijk Hardcore-modus met komst seizoen 2

Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt eindelijk de Hardcore-modus met de lancering van seizoen 2, zo hebben de ontwikkelaars aangekondigd.

“Geen HUD? Geen probleem. Hardcore is terug!” ontwikkelaar Infinity Ward getweet.

Het uitgestelde seizoen 2 wordt gelanceerd op 15 februari en brengt naar verwachting een aantal belangrijke wijzigingen in Modern Warfare 2 en battle royale Warzone 2.0.

Terwijl Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 eind vorig jaar massaal werden gelanceerd , is de ontevredenheid van spelers sindsdien toegenomen. Met name Modern Warfare 2-spelers vinden dat de premium shooter lijdt aan een gebrek aan inhoud in vergelijking met de gratis te downloaden battle royale Warzone 2.0. Feedback over de DMZ-extractiemodus is echter overwegend positief.

De Hardcore-modus is ontworpen om een ​​ultra-hardcore competitieve multiplayer-ervaring te bieden, met uitgeklede heads-up display (HUD), vriendelijk vuur aan en een extreem snelle time-to-kill, wat betekent dat slechts een of twee kogels voldoende zijn om een vijand.

Modern Warfare 2 kreeg een hardcore-achtige modus via een “Tier 1” -afspeellijst, die in november samen met seizoen 1 werd gelanceerd nadat de game in oktober was gelanceerd. Maar spelers schreeuwen om de terugkeer van de originele Hardcore-modus, die al jaren een hoofdbestanddeel is van Modern Warfare-games.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: