Home » Verhaal van Borderlands 3 duurt ongeveer 35 uur

Verhaal van Borderlands 3 duurt ongeveer 35 uur

Het verhaal van Borderlands 3 zal ongeveer 35 uur duren.

De lengte van een videogame kan een gevoelig onderwerp zijn voor mensen. Sommige mensen kunnen niet tegen games die te kort zijn, terwijl anderen niet te lang willen spelen. Degenen die de volledige prijs van een nieuwe game uitgeven, willen dat het een behoorlijk lange tijd mee gaat, en het klinkt alsof Borderlands 3 waarschijnlijk zal presteren.

In een interview met GamesBeat gaf creative director Paul Sage commentaar op de ambitie van het spel door te vermelden dat de game je een tijdje volhoudt om de hoofdcampagne uit te voeren.

“Er zit zoveel in het spel,” vertelde Sage aan de uitlaat. “We gaan naar deze verschillende werelden.De lengte van het spel is 35 uur, als je gewoon door het hoofdverhaal gaat – dat is niet inclusief het doen van te veel side-missies.Ik denk dat er in het begin veel ambitie was.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: