Home » Harry Potter: Unite krijgt een speciaal event

Harry Potter: Unite krijgt een speciaal event

Harry Potter: Wizards Unite zijn eerste event.

De game noemt het de “Brilliant Event: Fantastic Flora and Fauna.” Deze uit meerdere delen bestaande hunt is net zo gestructureerd als de onderzoeksopdrachten van Professor Willow in Pokémon Go en duwt spelers om een ​​aantal kleine heldendaden te voltooien om beloningen te verdienen.

Deze opdrachten variëren van het vangen van een inkeping tot het brouwen van vijf drankjes. De afbeelding hieronder laat zien wat spelers moeten vangen om de Forbidden Forest-stickerpagina van het evenement te voltooien. De schepsels van de noot moeten overal tijdens de evenementweek komen. We zullen moeten wachten om te zien of de beloning aan het einde van de quest de moeite waard is.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.