Home » Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan gameplay

Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan gameplay

Fire Emblem: Three Houses-regisseur Toshiyuki Kasukihara heeft bevestigd dat spelers ongeveer 80 uur nodig hebben om slechts één huis te voltooien in de aankomende tactische RPG, waarbij het lijkt alsof de volledige game meer dan 200 uur nodig heeft om volledig te voltooien.

In een interview met de Franse website JeuxVideo op Japan Expo 2019, bevestigden Kasukihara en producer Genki Yokota ook dat je in-game acties en de huizen die je voltooit bepalend zullen zijn voor je einde.

“Om de game te voltooien met slechts een van de drie huizen duurde het me 80 uur.” Kasukihara zei: “dus als je de drie paden wilt doen, kan het meer dan 200 uur duren.”

Fire Emblem: Three Houses vindt plaats op het continent Fódlan, dat is verdeeld door drie heersende naties. Centraal staat het Garreg Mach-klooster, dat wordt beschreven als ‘de thuisbasis van de Academie van officieren waar de toekomstige leiders van Fódlan trainen’.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.