Home » Nieuwe gameplay Blair Witch getoond

Nieuwe gameplay Blair Witch getoond

Ontwikkelaar Bloober Team heeft een nieuwe trailer gelost van Blair Witch, de psychologische horrorgame gebaseerd op de film The Blair Witch Project. Dat het spel zijn inspiratiebron op het gebied van schrik-effecten overtreft, mag duidelijk zijn na het bekijken van de video.

In de game speel jij een detective, die afzakt naar het beruchte Black Hills Woud om een verdwijningszaak op te lossen. Samen met je trouwe viervoeter, die je verschillende commando’s kan geven, doorzoek jij de regio voor aanwijzingen. Al snel ondervind je dat er een duistere sfeer hangt in de bossen. En dat brengt de nodige horror en angst met zich mee.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: