Home » Nieuwe trailer Borderlands 3 vrijgegeven

Nieuwe trailer Borderlands 3 vrijgegeven

De laatste trailer voor de laatste van de vier nieuwe Vault Hunters is gearriveerd en FL4K de Beastmaster en zijn drie loyale en angstaanjagende huisdieren zijn klaar om te doden. Maak kennis met het pakket in de nieuwste karaktertrailer.

FL4K heeft drie huisdieren van verschillende variëteiten, elk met zijn eigen mogelijkheden. Ten eerste is er een Spiderant in de Hunter boom met een boor voor een been en een voorliefde voor het doden. De Jabber, van de Stalker skill tree, staat te popelen om te behagen. De Skag, in de Master skill tree, is een dodelijk beest dat gewoon plezier wil hebben. Naast deze drie huisdieren kan FL4K ook Rakks oproepen om de strijd aan te gaan na het uitbreiden van de Hunter-boom.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.