Home » Nieuwe trailer en details Pokémon Sword en Shield vrijgegeven

Nieuwe trailer en details Pokémon Sword en Shield vrijgegeven

We hebben weer een nieuwe lading aan Pokémon Sword en Shield-details ontvangen, toen The Pokémon Company een nieuwe trailer voor de Nintendo Switch-games dropte. Het toont nieuwe pokémon, Galarian Forms voor klassieke pokémon en het onthult je rivalen.

De trailer toonde Morpeko, een nieuwe pokémon dat van vorm veranderde en een beetje op Pikachu lijkt. Deze pokémon schakelt tussen twee vormen die blijkbaar gerelateerd zijn aan hoe hongerig het is: “volledige buik”-modus is zijn gelukkige, maar het heeft ook een “hangry”-modus.

Galarian Weezing lijkt heel erg op een dappere industrieel tijdperk-tycoon met zijn hoge hoed/schoorsteen en smogachtig gezichtshaar, deze versie van Weezing is van het type Poison/Fairy, waar het origineel gewoon Poison was. Galarian Zigzagoon en Linoone voegen Dark typing toe aan Normal van de standaardversie, en ze hebben een nieuwe evolutionaire fase: Obstagoon.

In termen van menselijke karakters zien we de nieuwe rivalen Bede en Marnie, evenals Marnie’s ‘wilde fans’, Team Yell.

De uitgever heeft ook een nieuwe mechanic uitgelicht: Poke Jobs. Je kunt je pokémons sturen om ze te voltooien via de Rotoms in Pokémon Centers. “Trainers zullen ontdekken dat bepaalde pokémon-typen geschikt zijn voor specifieke taken,” zei de uitgever in een statement. “De ervaring opgedaan tijdens het werk zal pokémon helpen groeien, en trainers kunnen zelfs zeldzame items als beloning ontvangen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.