Darksiders 2: Deathinitive Edition komt naar de Switch

THQ Nordic brengt op 26 september het plezierige apocalyptische actie-avontuur Darksiders 2 van Vigil Games naar de Switch.

Darksiders 2, dat aanvankelijk in 2012 werd uitgebracht, volgt een soortgelijke hack-and-slash-sjabloon als zijn goed ontvangen voorganger, maar combineert de zaken een beetje door een nieuwe hoofdrolspeler te introduceren met zijn eigen vaardigheden. Deze keer wordt Horseman of the Apocalypse War, ten onrechte veroordeeld voor wat kosmische misdaad na de gebeurtenissen van de eerste game, vervangen door Death (en trouwe ros Despair), die op zoek gaat naar de naam van zijn broer.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!