Home » Voidwalker-event komt naar Apex Legends

Voidwalker-event komt naar Apex Legends

Apex Legends krijgt wederom een nieuw evenement. De ontwikkelaar heeft gedetailleerd beschreven wat het evenement met zich meebrengt. Het draagt de naam Voidwalker en is geïnspireerd op Wraiths ‘mysterieuze verleden’.

Het event start op 3 september en loopt tot de 17e, Voidwalker introduceert een lading van “awesome content”, met inbegrip van een nieuwe stad overname, een beperkte-time gecontroleerd getiteld Armed and Dangerous waar de wapens zijn beperkt tot snipers en shotguns “terwijl de totale buit is veel moeilijker te vinden “, en nieuwe uitdagingen om” exclusieve skins en Wraith-thematische inhoud “te verdienen. Alle uitdagingen en beloningen zijn naar verluidt beperkt tot het evenement van twee weken.

Er is ook een Double XP voor Top 5 en Wins Weekend van 6 september tot 9 september, waarvan de bonus zowel het accountniveau als de voortgang van de battle passen beïnvloedt. Een directe aankoop zal ook beschikbaar zijn, vermoedelijk als reactie op de furore die furore maakte op het laatste evenement van Apex. Het bevat een set themacosmetica zoals de Voidwalker Wraith Legendary en aangepaste tekenselectie-animatie, en niet-gespecificeerde “items met een lagere prijs”. Deze goedkopere artikelen kosten $ 5 en zijn “event limited” voor zes maanden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.