Home » Details Closed Bèta en Year 1 Post-Launch Plan onthuld voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Details Closed Bèta en Year 1 Post-Launch Plan onthuld voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

De Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Bèta die speelbaar is van 5 tot en met 8 september op Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC is nu beschikbaar om te pre-loaden. Toegang tot de bèta is voor spelers die de game hebben gepre-ordered, UPLAY+-abonnees, spelers die hebben deelgenomen aan Online Technical Tests en willekeurig gekozen spelers die zich hebben aangemeld op ghostrecon.com/beta. Closed bètaspelers hebben de kans om deel te nemen aan Man Down, een speciaal in-game liefdadigheidsevenement om geld op te halen voor Child’s Play.

In de closed bèta ontdekken spelers een aantal gebieden en missies in 4-speler coöp of alleen. De bèta bevat twee Operation Greenstone-missies die deel zijn van het hoofdverhaal. Verder zijn er Auroa Missions en dat zijn zijmissies om spelers meer over het eiland en zijn inwoners te laten ontdekken en Faction Missions die acht nieuwe missies per dag bevatten. Ook zijn Drone Areas beschikbaar om de kracht van de spelers te testen in een gevecht. Spelers nemen het op tegen Murmurs, Aamons en Behemoths, respectievelijk kleine, gemiddelde en grote drones. Meer informatie over de bèta vind je hier.

Gedurende de closed bèta hebben spelers de kans om deel te nemen aan Man Down, een speciaal in-game evenement voor Child’s Play, een globale NGO, waarbij spelers in coöp moeten spelen en hun teammates moeten reviven wanneer ze neer zijn gegaan. Hoe meer spelers meedoen, hoe meer er door Ubisoft wordt gedoneerd aan het goede doel.

Verder is het Post-Launch plan voor Year 1 nu beschikbaar. Year 1 start bij launch van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint met Operation Greenstone, gevolgd door Episode 2 en 3. Elke Episode bevat uren aan nieuwe content. Zie hieronder de details:

  • Nieuwe Avonturen: Nieuw verhaal-gedreven content dat zich uitbreidt op het hoofdverhaal van de game.
  • Nieuwe End-Game Content: Elke Episode brengt nieuwe end-game content met zich mee. Episode 1 bevat Project Titan Raid waar spelers een actieve vulkaan op een nieuw eiland ontdekken en ze al hun skills, geleerd op Auroa, gebruiken in intense 4-speler coöp uitdagingen. De raid is opnieuw te spelen en aanpasbaar voor elke speelstijl.
  • Nieuwe Faction Missions: Facties in de game evolueren naarmate de tijd verstrijkt en elke maand zijn er nieuwe verhalende Faction Missions die context en karakterontwikkeling brengen. Nieuwe Faction Missions zijn dagelijks beschikbaar en bevatten taken om facties en hun verhalen te ondersteunen.
  • Nieuwe Classes: Drie nieuwe classes komen in Year 1, startende met Engineer, een class met expertise in hacken.
  • Live Events: Deze evenementen bevatten VIP’s die Nomad helpen om nieuwe gevaarlijke bedreigingen tegen te gaan. Een nieuw evenement is beschikbaar bij elke Episode in Year 1 en duurt een maand lang.
  • PvP Updates: Naast de nieuwe, volledig in PvP-speelbare, classes die worden toegevoegd in Year 1, komen er nieuwe maps en updates om Ghost War-spelers scherp te houden.
  • Reguliere Nieuwe Content: Nieuwe content zoals nieuwe missies, activiteiten en unlockables zijn beschikbaar met elke nieuwe Episode.

Ook is er vandaag een nieuwe trailer uitgekomen met de veelgeprezen acteur Jon Bernthal. De trailer laat zien hoe Bernthal’s personage, Cole D. Walker zich heeft getransformeerd van Ghost tot leider van de Wolves.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.