Home » Nieuwe details Pokémon Sword en Shield onthuld

Nieuwe details Pokémon Sword en Shield onthuld

In een nieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield worden nieuwe details vrijgegeven. Waaronder nieuwe pokémon, outfits en kampeerplekken.

Allereerst waren er details over de aanpassing van de game, die verder gaat dan tops en bottoms met items zoals bovenkleding, handschoenen, kapsels en make-up.

Daarnaast kunnen spelers kampen opzetten terwijl ze de Galar-regio verkennen, waardoor ze zich kunnen binden aan hun Pokémon en hun effectiviteit in de strijd kunnen verbeteren. Je kunt ook de kampen van andere spelers bezoeken en je eigen Pokémon meenemen voor een speeldatum met je vrienden.

Ook werden er twee nieuwe pokémon onthuld. De eerste is Polteageist, wat, zoals de naam al doet vermoeden, een spookachtige theepot pokémon is. Blijkbaar “kan het een vertrouwde trainer zijn thee laten proeven”, waarmee het zichzelf een positie naast Alcremie oplevert als een andere rare pokémon. De dingen waren net zo vreemd met de tweede Pokémon, Cramorant: een vlieg- en watersoort met een speciale beweging genaamd Gulp Missile waarmee het een vis kan projecteren die op de vijandelijke pokémon moet spugen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: