Minecraft krijgt character creator

Minecraft krijgt eindelijk een eigen character creator.

Het grootste deel van het leven van Minecraft heb je je eigen aangepaste skin op PC kunnen maken of anderen kunnen downloaden om je personage op te laten vallen tijdens het spelen. Nu introduceert Minecraft een in-game character creator om die aanpassing nog een stap verder te brengen.

Met de nieuwste update voor de bèta-build van Minecraft kunnen spelers de lichaamsvorm, kapsels, kleuren en huidtinten van hun avatar personaliseren, met meer dan 100 gratis aanpassingsitems en een reeks accessoires die door het Minecraft-team zijn gemaakt om te kopen.

De bèta is momenteel alleen beschikbaar op Xbox One, Windows 10 en Android-versies van de game, dus je moet op een van deze platforms zijn om de nieuwe functie te kunnen uitproberen.

Als je echter niet geïnteresseerd bent in de maker van het personage en vooral gehecht bent aan een traditionele aangepaste skin, maak je geen zorgen – je kunt deze nog steeds op dezelfde manier importeren als voorheen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!