Review: eFootball PES 2020

Het horloge van de scheidsrechter, het gras dat loskomt van de aarde bij het afzetten van een voetbalschoen, schot of tackle. De details van de stadions, het geluid van de supporters in het stadion. Dit alles is diep doordacht door de makers van Konami.

Jaren koos ik voor concurrent FIFA, in 2018 kwam mijn omkeer, ik trok mijn stoute voetbalschoenen aan en begon met het spelen van Pro Evolution Soccer 2019 (PES). Ik was verbaasd, de opties die ik had tijdens het opstellen van mijn team, jeugdspelers die door groeien om zo bij de grote mannen door te breken. Een flink totaal pakket aan opties.

Niets anders dan lof voor eFootball PES 2020. Ook nu ben ik weer erg verbaasd en kon niet wachten tot de download op mijn PlayStation 4 stond.

De details van eFootball PES 2020 zijn ook nu weer verbluffend, zelf focus ik me voornamelijk op My Club, hier ben je voornamelijk bezig met het creëren van een team om zo te strijden tegen de rest van de wereld. Grafisch erg mooi, het fysieke contact is super realistisch, een glijpartij tijdens een nat veld, het vloeken tegen de scheidsrechter na een onschuldige overtreding, er is letterlijk gedacht aan alles.

Zelf heb ik op redelijk hoog niveau gevoetbald in Nederland. Dus het spel voetbal is mijn niet onbekend, integendeel. Alles wat ik tegenkom in eFootball PES 2020 herken ik van mijn eigen voetbal tijd, het effect aan de bal, een aanname die moeilijk is omdat er iemand in je rug staat die jou het liefst van de bal afzet, overal is over nagedacht. Wil je een voetbalgame waarin je veel kan aanpassen, zo realistisch dat als je iemand uit zijn positie haalt en op een ander plek in het veld zet, zijn niveau daalt. Wil je een voetbal game die realistisch is van tackle tot aan het effect op de bal. Wil je een voetbal game waar je zelfs de stadionvlaggen van je team kan aanpassen met een eigen tekst.

Summary
Wil je een voetbal game waarin je een eigen team kan bouwen zonder dat je met contracten moet werken. Wil je een voetbal game die lekker speelt! Kies dan voor eFootball PES 2020
8.3
Klasse
Gameplay - 8
Graphics - 9
Replay Value - 8
Geluid - 8

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: