Home » PlayStation 4-update brengt nieuwe functies met zich mee

PlayStation 4-update brengt nieuwe functies met zich mee

De nieuwe update voor de PlayStation 4 brengt o.a. Remote Play voor Android met zich mee.

Spelers kunnen met de update parties hebben tot 16 personen. In de blogpost waarin de software-update wordt aangekondigd, wordt opgemerkt dat de netwerkconnectiviteit en audiokwaliteit in partijen ook zullen worden verbeterd.

Remote Play wordt ook bijgewerkt om Android-apparaten (5.0 en hoger) volledig te ondersteunen en spelers kunnen hun DualShock 4 draadloze controllers gebruiken om te spelen op Android, iPhones en iPads. De controller maakt verbinding via Bluetooth en zou moeten werken zolang je tenminste Android 10, iOS 13 of iPadOS 13 gebruikt. Macs krijgen deze mogelijkheid wanneer macOS Catalina later deze maand uitkomt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.