Home » Darksiders Genesis komt in december naar PC en Stadia

Darksiders Genesis komt in december naar PC en Stadia

Darksiders Genesis krijgt een releasedatum.

Darksiders Genesis, de top-down versie van ontwikkelaar Airship Syndicate over de gebruikelijke actie-avontuurformule van Darksiders voor derde personen, gaat op 5 december naar PC en Stadia, met een console-release gepland voor 14 februari volgend jaar.

Genesis ontvouwt zich voorafgaand aan de gebeurtenissen van de originele Darksiders en markeert het debuut van Strife – de “gunslinging” vierde paardenpersoon van de apocalyps – als een speelbaar personage in de serie. Spelers kunnen een nieuw verhaal verwachten, de oorsprong van de Seven Seals verkennen, plus voldoende actie als Strife en zijn broer War zich een weg banen door de krachten van hemel en hel.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.