Home » The Last of Us Part 2 uitgesteld naar mei volgend jaar

The Last of Us Part 2 uitgesteld naar mei volgend jaar

The Last of Us Part 2 is helaas uitgesteld.

Na berichten dat The Last of Us Part 2 niet meer op 21 februari volgend jaar zal lanceren, zoals oorspronkelijk aangekondigd, heeft Naughty Dog de vertraging officieel gemaakt en bevestigd dat haar langverwachte vervolg op PlayStation 4 nu op 29 mei wordt gelanceerd.

Neil Druckmann, directeur van The Last of Us Part 2, kondigde het nieuws aan via de PlayStation Blog en legde de reden voor de vertraging uit. “Tijdens de laatste paar weken, toen we delen van het spel gingen afsluiten,” schreef hij, “realiseerden we ons dat we simpelweg niet genoeg tijd hadden om het hele spel naar een niveau van glans te brengen dat we Naughty Dog-kwaliteit zouden noemen.

“Op dit moment werden we geconfronteerd met twee opties: compromissen sluiten in delen van de game of meer tijd krijgen. We gingen voor de laatste, en deze nieuwe releasedatum stelt ons in staat om alles naar onze tevredenheid af te ronden en tegelijkertijd de stress voor het team te verminderen. ”

“Hoewel we opgelucht zijn dat we onze visie niet hoeven te compromitteren,” concludeerde Druckmann, “zijn we teleurgesteld dat we deze exacte situatie niet hebben kunnen vermijden. We wensten dat we de hoeveelheid polish hadden kunnen voorzien die we nodig, maar de grootte en de reikwijdte van deze game zijn ons beter geworden. We haten het om onze fans teleur te stellen en daarom spijt het ons. “

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: