Home » Fortnitemares-event van Fortnite is nu live

Fortnitemares-event van Fortnite is nu live

Het Halloween-evenement van Fortnite is nu live.

Fortnite’s Halloween-thema evenement, beter bekend als Fortnitemares, is nu op alle platforms aan de gang en introduceert een reeks passend spookachtige nieuwe tijdelijke modi, uitdagingen en beloningen, zoals beschreven in de aankondigingspost van ontwikkelaar Epic.

Fortnitemares is dit jaar het middelpunt van de strijd tegen de angstaanjagende Storm King – het grote nadeel van de andere modus van Fortnite, Save the World. Deze specifieke schermutseling ontvouwt zich in zijn eigen afzonderlijke tijdelijke modus en zet squadrons op tegen de intimiderend grote Storm King en zijn golven van ondode vrienden. Degenen die overleven krijgen een mooie griezelige paraplu voor hun problemen.

Er gebeurt ook een beetje ondode malarkie in de main battle royale-modus, met de gloednieuwe eilandkaart van seizoen 2 voor het eerst. Nu, het midden van de kaart, het Isle of Storms genoemd, spuwt kwade krachten uit en zal dit blijven doen totdat spelers het tij keren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.