Home » The Pokémon Company onderneemt actie tegen leakers

The Pokémon Company onderneemt actie tegen leakers

The Pokémon Company gaat de Pokémon Sword- en shield-leakers opsporen en juridisch aanpakken.

Het internet was vol met Pokémon Sword- en Shield-leaks in de dagen vóór hun release, en nu wil The Pokémon Company de verantwoordelijken opsporen.

Een eerste onderzoek heeft verschillende Discord-gebruikersnamen en 4chan interessante posten aan het licht gebracht, meldde Forbes . Nu zoekt het juridische hulp om hun echte identiteit te achterhalen.

De lekken in kwestie komen voort uit een officieel guidebook Pokémon Sword and Shield: The Official Galar Region Strategy Guide. Zodra foto’s van de pagina’s van de gidsen werden gemaakt en online werden gepost, gingen ze viral.

In zijn juridisch document merkt The Pokémon Company op hoe het vóór de lancering achtergrondcontroles had uitgevoerd op werknemers die toegang hadden tot de strategiegids. Het had aannemers geëist om geheimhoudingsovereenkomsten te ondertekenen, en verborgen kopieën van de boeken “onder tarps”, zonder dat iemand camera’s of smartphones mocht meenemen naar het gebied waar ze werden opgeslagen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.