Home » Season One voor Call of Duty: Modern Warfare start volgende week

Season One voor Call of Duty: Modern Warfare start volgende week

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare brengt veel gratis dingen met zich mee.

Kerstmis komt vroeg dit jaar voor Call of Duty-fans, omdat de lanceringsdatum voor het eerste seizoen van Modern Warfare is onthuld – samen met een aanzienlijke hoeveelheid gratis spullen. Zoveel gratis dingen, in feite heeft Infinity Ward het bestempeld als de “grootste gratis drop van content in de geschiedenis van Call of Duty”. Hoewel, ik zou beweren dat het regenen van mannen uit spawns ook in aanmerking komt voor die categorie.

Vanaf 3 december hebben Modern Warfare-spelers toegang tot een groot aantal nieuwe kaarten, waaronder drie nieuwe multiplayer-kaarten, verschillende 2v2 Gunfight-kaarten en een nieuwe Ground War-kaart. Er zijn ook twee nieuwe wapens: de RAM-7 en Holger-26, nieuwe multiplayer-modi Reinforce en Infected, en een variatie op Gunfight-modus genaamd On Site Procurement, waarin spelers een wedstrijd beginnen met alleen hun vuisten en apparatuur verzamelen naarmate de wedstrijd vordert . Bovendien is er een reeks nieuwe Spec Ops coöp-missies, waaronder een genaamd Pitch Black, waarbij het voormalige landgoed van Barkov wordt geïnfiltreerd.

De gratis content drop is zeker een flinke toevoeging aan de game, hoewel het geen complete verrassing is: een paar weken geleden plaatste een Reddit-gebruiker een lijst met 38 datamined-kaarten , die veel van de kaarten bevatten die nu in de gratis content-drop zijn onthuld. Het lijkt erop dat we nog veel meer hebben om naar uit te kijken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.