Battlegrounds-modus voor Hearthstone is nu in Early Access

De nieuwe modus voor Hearthstone is nu al speelbaar.

Hearthstone Battlegrounds, de nieuwe autobattler-modus van Hearthstone die werd aangekondigd tijdens afgelopen weekend op BlizzCon, is nu live voor degenen die BlizzCon persoonlijk hebben bezocht, virtuele tickethouders en spelers die een Descent of Dragons-kaartbundel hebben gekocht.

Gelukkig hoef je niet te lang te wachten om binnen te komen als je niet in een van die categorieën valt, omdat de volledige open bèta over een week van start gaat.

Battlegrounds lanceert met 24 helden, elk met een unieke kracht die invloed heeft op hoe ze hun minions zullen rekruteren en spelen. Spelers selecteren een held en waggel dan naar Bob’s Tavern om een ​​aantal bereidwillige flunkies aan te melden. Deze minions kunnen in de loop van het spel worden opgewaardeerd, beter worden gemaakt en zelfs verkocht en vervangen. Zodra je squadron is ingesteld, leg je ze op het bord, ideaal op een manier die hun vaardigheden maximaliseert en hun teamgenoten complimenteert, op welk moment het tijd is om te gooien.

Tijdens de potjes nemen acht spelers het tegen elkaar op in een-op-een gevechten tot de dood. Aanvallen worden van links naar rechts uitgevoerd tegen een willekeurig geselecteerde vijand, tenzij ze worden gepresenteerd met een Taunt-minion, die altijd als eerste springt: Taunt en effecten werken hetzelfde als in gewone Hearthstone. Zodra de gevechtsronde is voltooid, gaat iedereen terug naar de herberg om te rekruteren, te upgraden en aan te passen, en vervolgens terug naar het bord voor een nieuwe vechtpartij.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: