Home » Nieuwe details rondom Kingdom Hearts 3 Re:Mind onthuld

Nieuwe details rondom Kingdom Hearts 3 Re:Mind onthuld

Er zijn eindelijke nieuwe details vrijgegeven over de nieuwe Kingdom Hearts 3-DLC Re:Mind.

Square Enix heeft eindelijk meer details vrijgegeven over de aanstaande Kingdom Hearts 3’s Re: Mind-DLC, inclusief nieuws dat een nieuwe trailer voor de DLC volgende maand zal verschijnen.

Om het Kingdom Hearts 3-concert in Osaka, Japan, dit weekend te vieren, deelde de ontwikkelaar/uitgever ook informatie over de aankomende DLC, waaronder een fotomodus, diapresentatiemodus, fast pass-modus en “Black Code”, waarmee je de moeilijkheidsgraag extra moeilijk kan instellen, inclusief het kiezen van hoeveel gezondheid je hebt “.

Regisseur Tetsuya Nomura zei naar verluidt ook dat hij nog steeds niet in staat was om een ​​releasedatum te delen omdat “mensen boos op hem zouden worden”.

“Met de fotomodus kun je een van de hoofdrolspelers van het spel (en zelfs antagonisten in een hilarische voorbeeldfoto) poseren in de door jou gekozen setting met rekwisieten en achtergrondeffecten. Voorbeeldprops waren een gigantische pannenkoek, sparkles, een schemering en Dream Eaters,”

Hoewel ze dit alleen wilde benadrukken, was ze alleen nog te horen en te zien tijdens de show en moet dit nog worden bevestigd via een officieel persbericht van Square Enix. overgangen, zoomt en maak een diavoorstelling.De voorbeeldfoto’s waren hilarisch en toonden een ongelooflijk scala aan mogelijkheden.

“Met de Fast Pass-modus en Black Code kun je moeilijkheidsinstellingen wijzigen. Er waren te veel potentiële instellingen, gingen zo snel voorbij, maar met de Fast Pass-modus kun je in wezen one-shot vijanden doden en had je minstens zeven attracties en spreuken opgestapeld boven de gevechtsmenu.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.