Home » A Plague Tale 2 is mogelijk in ontwikkeling

A Plague Tale 2 is mogelijk in ontwikkeling

A Plague Tale 2 is naar verluidt in ontwikkeling.

Het gerucht komt van XboxSquad, een Franse website die beweert dat A Plague Tale: Innocence-ontwikkelaar Asobo Studio werkt aan het vervolg, dat naar verluidt is gepland voor onthulling in 2020, met een doelrelease-venster van 2022.

Een groen licht voor A Plague Tale 2 is niet zo verrassend, gezien A Plague Tale: Innocence was een groot succes voor Focus en Asobo toen het in mei 2019 werd gelanceerd. Focus noemde met name A Plague Tale, evenals de RPG Greedfall, voor het bijdragen aan een toename van de omzet met 80 procent in de tweede helft van het boekjaar 2019/20, vergeleken met de eerste zes maanden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.