Home » Nieuwe trailer Final Fantasy VII Remake getoond

Nieuwe trailer Final Fantasy VII Remake getoond

Er is een nieuwe trailer voor de remake van Final Fantasy VII uitgebracht.

Dat Final Fantasy VII Remake opnieuw werd uitgesteld en we daardoor nog een maand langer moeten wachten op de langverwachte remake is een domper op de RPG-feestvreugde. Tijd om de achterban een hart onder de riem te steken dachten ze bij Square Enix met een übervette trailer. De trailer zit niet alleen bomvol nieuwe beelden, je hoort ook de soundtrack van Nobuo Uematsu, de man die Final Fantasy groot maakte met zijn muziek.

Eerst en vooral krijgen we eindelijk beelden te zien van de gebeurtenissen in de Honey Bee Inn. Waarom fans zo uitkeken naar Cloud in een cross-dress outfit, daar hebben we het raden naar, maar kom, de trailer hierboven toont de huurling van zijn meest vrouwelijke kant. Op dat vlak stelt-ie dus niet teleur. Al mogen Tifa en Aerith er ook zijn.

Nog zo’n element waar de fans op zaten te wachten: de onthulling van Red XIII. En die schotelt de video ons ook voor. Verder krijgen we nog handvol herkenbare scènes, maar ook een resem compleet nieuwe elementen. En daarmee is dit een bijzonder sterke trailer voor de game.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.