Home » Gratis update Star Wars Jedi: Fallen Order voegt veel extra’s toe

Gratis update Star Wars Jedi: Fallen Order voegt veel extra’s toe

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt een gratis update met nieuwe modi en cosmetica.

Respawn Entertainment heeft een verrassingsupdate uitgebracht voor Star Wars Jedi: Fallen Order die gevechtsuitdagingen, een gevechtsraster, New Journey + en meer cosmetica voor Cal Kestis en BD-1 toevoegt. We wisten dat Respawn geen betaalde DLC van plan was voor deze singleplayer-ervaring, maar de ontwikkelaar heeft niets gezegd over periodieke gratis updates zoals deze.

Als je Jedi: Fallen Order al hebt voltooid, zal het terugkeren naar het hoofdmenu een extra speelweg openen, genaamd New Journey +, wat in feite New Game + is. Je komt niet in deze modus met ontgrendelde Force-vaardigheden, maar je hebt al je verzamelobjecten, zoals lichtzwaardonderdelen, kyber-kristallen en cosmetica. Alle kisten die je hebt geopend, zijn nog steeds leeg. Wanneer je aan deze tweede playthrough begint, kun je Cal uitrusten met een nieuw Inquisitor-uniform samen met een rood kyber-kristal en twee nieuwe lichtzwaard-sets (die passen bij hilts die je kunt kopen bij Star Wars: Galaxy’s Edge).

Bij je tweede playthrough zie je ook een nieuwe optie voor meditatietraining verschijnen wanneer Cal een checkpoint bereikt. Als je ervoor kiest om te trainen, kun je Combat Challenges aangaan of het Battle Grid betreden.

Combat Challenges bestaan ​​uit golven van vijanden die speciaal zijn ontworpen voor ervaren spelers. Er zijn in totaal 12 uitdagingen. Als je een van deze uitdagingen voltooit, verdien je een beoordeling van één ster, als je het voltooit zonder te genezen, krijg je twee sterren, en als je het op de een of andere manier kunt voltooien zonder schade op te lopen, krijg je drie sterren. Als je in totaal 12 sterren verdient, ontgrendel je drie nieuwe BD-1-skins.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.