Home » Kingdom Hearts krijgt wellicht een Disney+ serie

Kingdom Hearts krijgt wellicht een Disney+ serie

Volgens geruchten gaat de populaire game Kingdom Hearts een serie krijgen op Disney+.

De Kingdom Hearts-serie heeft een beetje een reputatie opgebouwd voor het hebben van een ingewikkelde verhaallijn, om het zachtjes uit te drukken, dus misschien is het maar goed dat Disney er een tv-serie voor heeft gepland in plaats van een film – als recente rapporten zijn geloofd worden.

Het nieuws brak via een tweet van Emre Kaya van Cinema Spot, die zei dat de serie zal worden geproduceerd door Square Enix in plaats van Disney, waarbij het bedrijf al een pilot-aflevering heeft gemaakt met Unreal Engine. Het gerucht werd ook ondersteund door MCU Cosmic-hoofdredacteur Jeremy Conrad en Skyler Schuler, hoofdredacteur van The DisInsider. Schuler hoorde ook dat de serie een geanimeerde CG-productie zou zijn, en voegde eraan toe dat Disney-stemacteurs zouden terugkeren om hun rollen opnieuw te spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.