Home » Pokémon Café Mix laat je een eigen restaurant beheren

Pokémon Café Mix laat je een eigen restaurant beheren

Er is een nieuwe Pokémon-puzzelgame aangekondigd.

The Pokémon Company heeft een nieuw puzzelspel aangekondigd voor Switch, iOS en Android. Pokémon Café Mix geeft spelers de opdracht om Pokémon aan elkaar te koppelen door hun pictogram te grijpen en te draaien en ze naast een overeenkomend pictogram te slepen. In tegenstelling tot andere puzzelspellen in matchstijl, zijn de pictogrammen niet gebaseerd op een raster. Zodra pictogrammen overeenkomen, worden ze uit de puzzel verwijderd.

Je speelt de eigenaar van een café Pokémon-bezoek en het is jouw taak om samen met Pokémon-medewerkers te werken om drankjes en eten te maken voor je klanten. De Pokémon op je staf hebben speciale Café-vaardigheden die je kunnen helpen bij het voltooien van de puzzels. Elke keer dat je een puzzel afmaakt, kun je een bestelling aan een klant serveren. Terwijl je drankjes en gerechten aan Pokémon serveert, verhoog je je vriendschapsniveau met hen. Wanneer je een bepaald aantal puzzels voltooit, kan je café worden geüpgraded met nieuwe tools of gebieden, waardoor nieuwe Pokémon naar je café kunnen worden gelokt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.