Marvel’s Avengers bevestigd voor Playstation 5 en Xbox Series X

Marvel’s Avengers komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X. De PlayStation 4- en Xbox One-versies krijgen een gratis upgrade naar de next gen.

Square Enix heeft bevestigd dat Marvel’s Avengers een lanceringstitel zal zijn op zowel PlayStation 5 als Xbox Series X, en dat een gratis upgrade naar deze versies beschikbaar zal zijn voor spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versies kopen.

Spelers die van deze aanbieding profiteren, kunnen ook hun opslagbestanden verplaatsen. De upgrade werkt alleen binnen dezelfde consolefamilie (PlayStation 4 naar PlayStation 5, Xbox One naar Xbox Series X). Net zoals PlayStation 5-spelers kunnen spelen met PlayStation 4-spelers, kunnen Xbox Series X-spelers ook spelen met Xbox One-spelers.

Crystal Dynamics heeft de voordelen van de Xbox Series X-versie ten opzichte van de Xbox One echter nog niet bevestigd. In plaats daarvan zegt Square Enix dat we later meer zullen leren over Xbox Series X, PC en Stadia-functies.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: