Vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare nu gestart

Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is nu eindelijk van start gegaan.

Call of Duty: Modern Warfare Seizoen 4 is er, met een paar updates en toevoegingen. In de traditionele multiplayer is Captain Price hier als operatoroptie naast 3 nieuwe maps. Verschillende modi zullen in de loop van het seizoen in het spel komen.

Warzone- spelers krijgen in de loop van dit seizoen toegang tot twee tijdelijke modi: Juggernaut en Realism. De echte aantrekkingskracht voor sommigen zal echter de opname zijn van een echt enorme Warzone-modus, Rumble. In Rumble is het een teamstrijd tussen twee teams van 50 voor een totale oorlog.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!