Home » Amazon Games stelt New World uit naar volgend jaar

Amazon Games stelt New World uit naar volgend jaar

De nieuwe MMORPG van Amazon is flink uitgesteld.

De aankomende MMORPG New World van Amazon Games is aanzienlijk vertraagd, van augustus van dit jaar tot het voorjaar van 2021. Hoewel er veel vertragingen zijn als gevolg van het coronavirusa dit jaar, lijkt deze vertraging te draaien om de juiste gameplay-ervaring.

“We willen er met name voor zorgen dat de meest toegewijde spelers genoeg midden- en eindspelervaringen hebben tijdens hun avontuur door Aeternum. We willen dat onze spelers zich volledig ondergedompeld voelen in het spel en weten dat onze studio staat voor kwaliteit en duurzame gameplay die je kan vertrouwen – en dat betekent extra tijd om dingen te krijgen waar we ze willen hebben voordat we ze volledig vrijgeven. ” zegt studiodirecteur Rich Lawrence in een statement.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.