Home » Tweede deel Final Fantasy VII Remake is in volle ontwikkeling

Tweede deel Final Fantasy VII Remake is in volle ontwikkeling

Het tweede deel van de Final Fantasy VII Remake zal in de toekomst verschijnen.

Het nieuwste nummer van Famitsu heeft veel Final Fantasy VII Remake-liefde, dankzij een interview met verschillende leden van het ontwikkelingsteam. De grote verspreiding onthulde details over een gesneuvelde strijd met Roche en waarom de schuilplaats van Avalanche niet verscheen.

Het artikel bevestigde ook dat deel twee van de game nu in volle ontwikkeling is, wat niet bepaald verrassend is, maar wel gemoedsrust biedt. De blog van Ryokutya2089 plaatste een deel van de functie en Twitter-gebruiker @aitaikimochi zorgde voor een vertaling van de Famitsu- tekst. Dit is wat regisseur Tetsuya Nomura zei over hoe de voortgang verloopt:

“We weten dat iedereen snel het volgende deel wil. We willen het ook graag zo snel mogelijk leveren. Aangezien we vanaf het eerste deel ook de lijn van kwaliteit konden zien, hopen we het volgende deel nog kwalitatief beter te maken.” dat kan een nog betere ervaring opleveren. We willen het zo snel mogelijk uitbrengen, dus wacht er alstublieft op. Ik denk dat we duidelijk de richting kunnen uitdrukken wanneer we de volgende aflevering officieel aankondigen. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.