Home » PlayStation Plus-games voor de maand augustus bekendgemaakt

PlayStation Plus-games voor de maand augustus bekendgemaakt

De PlayStation Plus-games voor augustus zijn bekendgemaakt.

In augustus kunnen spelers Fall Guys: Ultimate Knockout en Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered binnenhalen.

Fall Guys: Ultimate Knockout is een beetje een combinatie van een battle royale (60 spelers) en een gezelschapsspel. Scheur door deuren, word duizelig door draaiende obstakels, vermijd slijm en neem deel aan tientallen verschillende spellen terwijl je de laatste Fall Guy probeert te zijn. Je kunt ook met je vrienden spelen, maar let op: slechts één speler kan tot winnaar worden gekroond! Fall Guys: Ultimate Knockout is beschikbaar om te downloaden op 4 augustus.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered behoeft geen introductie – het is een klassieke campagne uit de shooter-franchise. Als je nog nooit de kans hebt gehad om het te spelen, is dit waarschijnlijk een goede tijd met de verbeterde texturen. animaties en meer. Je kunt deze vandaag downloaden!

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.