The Witcher: Blood Origin komt naar Netflix

De populaire The Witcher-serie krijgt een prequel.

Het succes van The Witcher-serie van Netflix leidt tot een tweede seizoen met Henry Cavill die terugkeert als Geralt of Rivia, evenals een zesdelige prequelserie genaamd The Witcher: Blood Origin, die vandaag in een korte tweet werd aangekondigd. Deze nieuwe serie speelt zich 1200 jaar vóór Geralt’s regering af en geeft ons een kijkje in de Elven-beschaving voordat deze ineenstortte in de wereld van mannen en monsters. We maken ook kennis met de eerste Witcher.

Er werd geen releasedatuminformatie gedeeld voor de prequel-miniserie, maar deze zal worden ondersteund door Witcher- schrijvers en producenten Declan de Barra en Lauren Schmidt Hissrich. Het tweede seizoen van de kern van The Witcher-serie wordt op 17 augustus hervat. Hissrich werkt ook aan de Netflix-anime The Witcher: Nightmare of the Wolf. Netflix is ​​all-in op deze fantasieserie die al zijn sporen heeft verdiend in games en romans en die ook een grote hit lijkt te worden in de tv-streamingruimte.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: