Update Ghost of Tsushima voegt nieuwe moeilijkheids- en tekstopties toe

Een nieuwe update voor Ghost of Tsushima voegt nieuwe opties toe voor de moeilijkheidsgraad en de tekst in de game.

Ghost of Tsushima krijgt vandaag patch 1.05, met een aantal serieuze nieuwe opties voor spelers om in te duiken. Ten eerste, als je moeilijkere moeilijkheidsgraden wilt, komt het in de vorm van een nieuwe moeilijkheidsoptie: dodelijk. Op dodelijk vlak zijn vijanden dodelijker, agressiever en zien ze je sneller. Bovendien zijn de vensters voor ontwijken en pareren minder vergevingsgezind.

Aan de andere kant van de opties is een gevechtsmodus met een lagere intensiteit beschikbaar. Deze instelling maakt gevechten minder tijdrovend. Deze modus kan het spel veel toegankelijker maken voor spelers, met een paar meer vergevingsgezinde elementen om te bestrijden.

Daarnaast is het ook mogelijk om de grote van de tekst aan te passen. Handig als je het allemaal niet zo goed kon lezen! Hierdoor is de game een stuk toegankelijker.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!