Home » Bekijk hier de eerste gameplay van The Witcher: Monster Slayer

Bekijk hier de eerste gameplay van The Witcher: Monster Slayer

De eerste gameplay van The Witcher: Monster Slayer is online verschenen.

In The Witcher: Monster Slayer vecht je tegen monsters op je mobiele apparaat, in de engste omgeving van allemaal: de echte wereld! Klaar om gigantische ogres, schorpioendieren en griffioenen te verslaan in je plaatselijke park of een draak op een waterglijbaan of zoiets te verslaan?

Niets, zelfs geen training van Geralt zelf, kan je hierop voorbereiden! Bekijk wat gameplay van de aankomende augmented reality-ervaring, waar je een gifhagedis in de mond kunt gooien terwijl oma tekeer gaat tijdens het Thanksgiving-diner (allemaal sociaal afstandelijk en veilig natuurlijk!). Bekijk de trailer om te zien waar het allemaal om draait!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.