Avatar: The Last Airbender makers niet langer betrokken bij live-action serie van Netflix

De originele makers van Avatar: The Last Airbender zijn niet langer betrokken bij de live-action adaptatie van Netflix.

In een open brief aan fans heeft Michael Dante DiMartino de moeilijke beslissing om te vertrekken uiteengezet, waarbij hij het noemt als “de moeilijkste professionele beslissing die ik ooit heb moeten nemen.” Nadat zowel hij als Bryan Konietzko was gevraagd om uitvoerend te produceren en op te treden als showrunners voor het project, “ging het niet zoals we hadden gehoopt”, schrijft hij.

Op basis van de posts van DiMartino lijkt het erop dat de Netflix-aanpassing verder gaat. Maar hij geeft ook een grimmige uitdrukking van zijn evaluatie van waar de show naartoe gaat, en deelt dat “welke versie ook op het scherm komt, het zal niet zijn wat Bryan en ik voor ogen hadden of van plan waren te maken.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: