Home » Borderlands 3 krijgt next-genupdate met splitscreenoptie voor vier spelers

Borderlands 3 krijgt next-genupdate met splitscreenoptie voor vier spelers

Borderlands 3 komt naar zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5 met een aantal coole nieuwe features.

Ten eerste heeft de looter-shooter een gratis upgrade van de volgende generatie die van toepassing is op alle inhoud die je hebt gekocht, evenals op je opgeslagen items. In feite draag je alles over naar de volgende generatie.

Borderlands 3 draait op 60 frames per seconde en in 4K-resolutie op Xbox Series X en PlayStation 5 in singleplayer, benadrukt Gearbox. De volgende generatie versies bevatten ook twee lokale coöp-functies, gratis voor alle spelers: split-screen voor vier spelers en de optie om het scherm horizontaal of verticaal te verdelen in coöp voor twee spelers. Hier ziet je hoe een gesplitst scherm voor vier spelers eruitziet:

En zo ziet het verticale split-screen eruit (let op: de verticale split-screen-optie wordt ook via een gratis patch toegevoegd aan de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game).

Ondertussen zei Gearbox dat Borderlands 3-spelers later in 2020 meer add-on-inhoud kunnen verwachten. De volgende betaalde add-on zal er niet uitzien als de campagne-DLC’s van de nu complete Season Pass, maar het bevat wel een gloednieuwe gamemodus plus één nieuwe vaardighedenboom voor elke Vault Hunter. De nieuwe vaardigheidsbomen worden geleverd met nieuwe actievaardigheden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.