Home » Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk naar Android en iOS

Call of Duty: Warzone komt waarschijnlijk naar Android en iOS

Call of Duty: Warzone lijkt voor mobiele apparaten te komen.

Charlie Intel meldt dat de vacature – nu afkomstig van de website van Activision – een uitvoerend producent heeft opgeroepen om te werken aan “WZM”, de vermeende afkorting van Warzone Mobile.

De succesvolle kandidaat moet “de essentiële functies van Warzone-console en pc oogsten, aanpassen en leveren in hun beste mobiele instantiatie”, en “dienen als primair contactpunt in het Warzone Mobile-leiderschapsteam voor duidelijkheid en beslissingen over gebruikersgerichte functies, UX en algehele kwaliteit “, aldus de lijst. Klinkt vrij duidelijk voor mij.

Misschien zou het geen verrassing moeten zijn om Warzone naar mobiel te zien gaan. De hoofdversie is fenomenaal succesvol met meer dan 75 miljoen spelers. En andere battle royales, zoals Fortnite en PUBG, hebben enorm veel succes gehad op mobiele apparaten.

Het is vermeldenswaard dat Call of Duty: Mobile bestaat, uit is en volgens Activision het inderdaad erg goed doet. Het is ook gratis te spelen, met zijn eigen kijk op Battle Royale. Het zal interessant zijn om te zien hoe Warzone Mobile ernaast zit.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.