Home » Amazon onthult cloud gaming-service Luna

Amazon onthult cloud gaming-service Luna

De cloud gaming-service van Amazon is eindelijk onthuld; het heet Luna en zal binnenkort voor Fire TV, PC, Mac, iPhone, iPad en Android beschikbaar zijn.

Net als bij het vergelijkbare aanbod van Google en Microsoft, Stadia en Cloud Gaming met Xbox Game Pass, biedt Amazon directe toegang tot een breed scala aan games op meerdere apparaten. In tegenstelling tot de vaak verguisde inspanning van Stadia, kiest Amazon echter voor iets dat dichter bij een all-inclusive abonnementsmodel lijkt, in eerste instantie met meer dan 100 games via zijn Luna + -kanaal voor een “introductieprijs” van €5,99 per maand tijdens vroege toegang.

Games kunnen worden gespeeld met maximaal 4K / 60fps en bevatten in eerste instantie Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, The Surge 2, Yooka-Laylee and the Impossible Lair, GRID, Resident Evil 7, Abzu en Brothers: A Tale of Two Sons. In de loop van de tijd zullen er meer worden toegevoegd en Amazon Notes-games kunnen op maximaal twee apparaten tegelijk worden gespeeld met één abonnement.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.