Nieuwe trailer Resident Evil Village uitgebracht

Capcom heeft ons vereerd met een gloednieuwe trailer voor Resident Evil Village.

Resident Evil Village werd aanvankelijk eerder dit jaar aangekondigd , met een trailer die een wereld leek verwijderd van recente serie-aanbiedingen, dankzij de vreemde, wazige sfeer en de diep gotische, met sneeuw bedekte dorpsomgeving.

Het is echter een direct vervolg op de Resident Evil 7 uit Louisiana en ziet dat de hoofdrolspeler Ethan Winters van die game naar het mysterieuze titulaire dorp wordt geleid wanneer zijn vrouw Mia, zoals te zien is in de aankondigingstrailer, door Chris Redfield wordt vermoord voor onbekendheid. redenen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!