Home » Microsoft Flight Simulator opent aanmeldingen voor de gesloten bèta van VR

Microsoft Flight Simulator opent aanmeldingen voor de gesloten bèta van VR

Binnenkort is het mogelijk om Microsoft Flight Simulator in VR te spelen.

Ontwikkelaar Asobo heeft nu aanmeldingen geopend voor de aanstaande Microsoft Flight Simulator VR gesloten bèta, die naar verwachting eind deze maand of begin november zal beginnen en in eerste instantie open zal staan ​​voor mensen met een Windows Mixed Reality-headset.

In de nieuwste communitygerichte livestream van Asobo legde Jorg Neumann, hoofd van Microsoft Flight Simulator, uit dat de ontwikkelaar al meer dan een jaar werkt aan VR-ondersteuning voor de game – die hij beschrijft als “de meest meeslepende ervaring die ik ooit heb gehad”. .

Het is nu in een fase waarin het klaar is voor nader onderzoek, en dat is waar Asobo’s aanstaande VR-gesloten bèta van pas komt. Spelers die de ontwikkelaar willen helpen bij het testen van de VR-builds, kunnen naar de Flight Simulator-website gaan en het aanmeldingsproces starten . Ze hebben een Windows Mixed Reality-headset nodig (zoals de aanstaande HP Reverb G2), een pc die aan de minimumspecificaties voldoet en een geregistreerd Microsoft Flight Simulator Insider-lid zijn.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.