Home » De Zombies Onslaught-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War is 12 maanden exclusief voor PlayStation

De Zombies Onslaught-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War is 12 maanden exclusief voor PlayStation

Activision heeft een nieuwe Zombies-modus voor Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld, die een jaar lang exclusief zal zijn voor PlayStation-gamers.

Cold War’s coöperatieve Zombies Onslaught-modus, die, in het nieuws dat zeker de bliksem zal sturen, wordt bevestigd als een getimede PlayStation-exclusief die niet naar andere platforms zal gaan voor een heel jaar.

Zombies Onslaught staat los van het hoofdverhaal van Zombies van dit jaar – Die Maschine, dat bij de lancering nog steeds op alle platforms beschikbaar is – en wordt beschreven als een “tweepersoons, snelle” coöpervaring die deelnemers laat vallen, compleet met hun eigen uitrustingen, op een van de verschillende locaties die zijn afgeleid van de verschillende multiplayer-kaarten van de Koude Oorlog.

Hier zijn spelers beperkt tot een beperkt “bol” -gebied (“Dark Aether-schade” wordt toegebracht als ze naar buiten dwalen) en golven van zombies zullen binnenstromen. Zodra een voldoende aantal is geëlimineerd, de bol en het bewoonbare gebied, zullen bewegen – en naarmate elk spel vordert, zullen golven meer “veerkrachtige, snellere en dodelijkere” zombies introduceren, inclusief krachtige Elite-vijanden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.