Home » De levelcap van Pokémon Go wordt eindelijk verhoogd

De levelcap van Pokémon Go wordt eindelijk verhoogd

Je kunt binnenkort een hoger level worden in Pokémon Go.

Een van de grote succesverhalen van gaming tijdens de pandemie is hoe Niantic erin slaagde Pokémon Go te transformeren van een sociaal spel in een afstandelijk spel. Ja, je kunt het nog steeds met andere spelers spelen, maar de meeste inhoud van het spel kan nu worden ervaren zonder de veiligheid van je huis te verlaten.

Na de lancering van Pokémon Go op 6 juli 2016 hebben we gezien dat een aantal belangrijke dingen aan het spel worden toegevoegd, waaronder ruilen en overvallen. Op 30 november brengt Niantic de grootste update van Pokémon Go uit. Deze update, getiteld Go Beyond, is van invloed op bijna elk gebied.

De meest opmerkelijke verandering is de langverwachte verhoging van de level cap, waardoor spelers nu level 50 kunnen bereiken. Ervaringspunten uithalen is slechts een deel van wat nodig is om boven de 40 te komen – je wordt ook gevraagd om een ​​aantal missies te voltooien voor elk extra level.

Voor level 41 moet de speler zes miljoen ervaringspunten verdienen en vier missies voltooien. Twee van deze missies leveren 20 keer een legendarische Pokémon op en winnen 30 invallen. Door van niveau 43 naar 44 te gaan, moet de speler 11.000.000 ervaringspunten verdienen, 30 platina-niveaus ontgrendelen en 30 trainers verslaan in Great League, 20 in Ultra League en 20 in Master League. Onnodig te zeggen dat het lang zal duren om level 50 te bereiken. Het behalen van nieuwe levels levert enorme beloningen op, zoals items en nieuwe avataruitrusting, zoals een Gyarados-hoed.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.