Home » Nieuwe winter-update voor Animal Crossing: New Horizons aangekondigd

Nieuwe winter-update voor Animal Crossing: New Horizons aangekondigd

Een nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons past onder andere de mogelijkheid van tijdreizen aan.

Tijdreizen is een van die aspecten in Animal Crossing waar spelers dol op zijn of een hekel aan hebben, er lijkt niets tussen te zitten. Voor degenen die zichzelf de New Horizons-versie van de Doctor (Who) voorstellen, brengt de nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update drastische wijzigingen aan in de manier waarop deze tijdelijke oplossing in de game functioneert .

De nieuwe winterupdate is hier en brengt twee evenementen met zich mee: Turkey Day en Toy Day.

Naast de gebruikelijke bugfixes en winterupdate-functies die eerder deze maand werden getoond, heeft Nintendo eindelijk de tijdreisfunctionaliteit in het spel aangepakt, een truc die spelers gebruiken door de tijdinstellingen op hun systemen te wijzigen om de tijd op hun eilanden.

Nu kunnen spelers niet vooruit reizen in de tijd voor speciale evenementen, alleen achteruit. Spelers zullen terug kunnen gaan in de tijd voor raapverkopen en eerdere evenementen, maar vanaf nu geen stiekem naar toekomstige evenementen meer.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: