Home » Rell komt naar League of Legends

Rell komt naar League of Legends

Er is een nieuwe champion voor League of Legends onthuld.

Maak kennis met Rell, de nieuwste champion die haar weg naar League of Legends van Riot Games heeft gevonden. Een ding is zeker: ze is geen sierlijke prinses.

Rell, ook wel bekend als de Iron Maiden, heeft een gruwelijk achtergrondverhaal dat haar weerstand bewijst. Volgens Riot Games is ze “het product van brute experimenten door toedoen van de Black Rose. Rell is een uitdagend, levend wapen dat vastbesloten is om Noxus omver te werpen. Haar jeugd was er een van ellende en afschuw, en ze onderging onbesproken procedures om haar te perfectioneren en te bewapenen. magische controle over metaal totdat ze een gewelddadige ontsnapping uitvoerde, waarbij ze veel van haar ontvoerders vermoordde.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: