Home » Nuketown ’84 komt naar Call Of Duty: Black Ops Cold War

Nuketown ’84 komt naar Call Of Duty: Black Ops Cold War

De populaire map Nuketown komt naar Cold War.

De multiplayer in Call of Duty: Black Ops Cold War zou niet compleet zijn zonder dat Nuketown op de een of andere manier opduikt. De favoriete map van fans is tenslotte in elke Black Ops-titel verschenen sinds het begin van de serie. De nieuwste versie van de kaart, Nuketown ’84, is nu beschikbaar in Black Ops Cold War, en het is niet de Nuketown van vroeger.

Nuketown ’84 voegt zich bij de 6v6-kaartrotatie en biedt, net als het originele Nuketown, tal van huizen om je in te verstoppen en ramen om van te snipen. De relatief compacte kaart betekent dat de actie snel zal zijn en dat de dood snel en vaak komt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.