Home » De wereld van Gotham Knights is ontworpen voor coöp

De wereld van Gotham Knights is ontworpen voor coöp

De open wereld van Gotham Knights is geoptimaliseerd voor coöp.

Gotham Knights werd voor het eerst aangekondigd tijdens het DC Fandome-streamingevenement. En hoewel het geen deel uitmaakt van de veelgeprezen Arkham-serie, worden de beelden en gameplay geïnformeerd door de populaire Batman-games. Spelers kunnen het opnemen tegen Gothams criminele onderbuik als Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood. In een diepgaand interview met GamesRadar spraken Fleur Marty, uitvoerend producent van Gotham Knights en creatief directeur Patrick Redding, over de missie van WB Montreal om een ​​naadloze, boeiende coöp-ervaring voor twee spelers te creëren en tegelijkertijd trouw te blijven aan de gameplay van de Arkham-serie.

“We hebben het gevechtssysteem volledig opnieuw ontworpen om het goed te laten werken in coöp,” zei Marty. “Natuurlijk zijn we nog steeds een vechtersbaas, en sommige mechanica zullen niet totaal vreemd aanvoelen voor mensen die de Arkham-serie speelden en genoten, maar het is in veel opzichten heel anders.” Bovendien is heel Gotham City opnieuw ontworpen, zodat coöperatief spelen natuurlijker en intuïtiever aanvoelt. Redding zei hoe coöpervaringen spelers het gevoel geven dat ze een niet te stoppen duo zijn: “De dynamiek voor twee spelers past bij de fantasie en de Gotham City-setting. Het ‘duo’ of team-up is zo’n centraal kenmerk van het universum dat er een letterlijke afkorting ervoor in de strip-, animatie-, film- en tv-versies.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.